Acasă » Anunturi » Alte anunturi

Categoria Alte anunturi

Instiintarea proprietarilor si a posesorilor privind publicarea Documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul cadastral nr. 21 din UAT Bertea , Judetul Prahova

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

DESCARCARE [295.06 KB]

Anunt prealabil privind afisarea publica a documentelor tehnice ale cadastrului

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

DESCARCARE [269.49 KB]

Comunicat de presa „PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

DESCARCARE [469.33 KB]

Plata Impozite si Taxe online prin intermediul aplicatiei CityOn

Primăria Bertea îți oferă posibilitatea online de a plăti taxe, amenzi sau alte plăți diverse într-un mod simplu și ușor. Fie că vrei să citești ultimele publicații sau să fii informat de evenimentele din zona ta, aici le găsești pe toate. Poți participa la sondaje, petiții sau chiar să depui sesizări. Toate integrate într-un singur loc.

Aplicatia CityOn este disponibila online la adresa https://bertea.cityon.ro/ sau pe dispozitivele mobile accesand butoanele de mai jos:(mai mult…)

Anunt Public: Obligativitatea inscrierii in Registrul de Evidenta a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea si Epurarea Apelor Uzate

Avand in vedere intrarea in vigoare a Hotararii nr.714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, constructia, inscrierea/inregistrarea, controlul, exploatarea si intretinerea sistemelor individuale adecvate de colectare si epurare a apelor uzate, persoanele fizice si juridice, au obligatia de inscriere in registrului de sisteme individuale adecvate construite inainte de intrarea in vigoare a prezentului act normativ, in termen de 180 de zile de la intrarea in vigoare a Hotararii Guvenului.
Persoanele fizice si juridice care au construit fose septice sau toalete cu bazine vidanjabile au obligatia conform art.11 alin.(2) din Hotararea nr.714 din 26.05.2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, constructia, inscrierea/inregistrarea, controlul, exploatarea si intretinerea sistemelor individuale adecvate de colectare si epurare a apelor uzate, sa se inregistreze pana la finalul lunii noiembrie 2022 in „Registrul de Evidenta a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea si Epurarea Apelor Uzate” si sa informeze Primaria Comunei Bertea.
Informatiile se completeaza si se transmit Primariei Bertea prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice la adresa bertea@ph.e-adm.ro, completand online in Registrul de Evidenta a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea si Epurarea Apelor Uzate, acesta se poate gasi pe site-ul www.comunabertea.ro sau poate fi depus in format letric la sediul Primariei Comunei Bertea, str. Louvigny, nr.550, Comuna Bertea , sat Bertea, la Compartiment Cadastru -Urbanism.
In conformitate cu art.23 din Hotararea nr.714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, constructia, inscrierea/inregistrarea, controlul, exploatarea si intretinerea sistemelor individuale adecvate de colectare si epurare a apelor uzate, nerespectarea de catre persoanele fizice si juridice a dispozitiilor art.11 alin.(1) si (2) si art.15 alin.(2), constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5000 de lei la 10.000 de lei.
ATENTIE! Obligatia se aplica atat sistemelor existente ,cat si in cazul celor care sunt in curs de construire!

DOCUMENTE:

Anunt Public

Registru IAS autoritati _ANAR model_24.08.2022_observatii_31.08.2022 (4)

Cerere inscriere SIA

Contact

COMUNA BERTEA
Sat Bertea, nr. 550,
Judetul Prahova DJ101T
Tel. 0244 247 101
Fax: 0244 247 101

PROGRAM
Luni – Joi: 08:30 – 16:30
Vineri: 08:30 - 14:30

Primaria Bertea
Sari la conținut